top of page

WestWijs in beeld

Onze Westwijzers getuigen over hun leertrajecten. Of ze zich nu omschoolden of bijschoolden, of ze nu les volgden of hun kennis doorgaven, allemaal zijn ze overtuigd dat blijven bijleren cruciaal is.

Kevan leert je schaken

Na zijn pensioen wilde Kevan niet enkel zelf bijleren maar wilde hij ook andere mensen helpen zichzelf te ontwikkelen.

Qiara wordt zorgkundige

Door persoonlijke ervaringen kreeg Qiara veel respect voor en interesse in het beroep van zorgkundige. Door een combinatie werken en leren zet ze nu zelf haar eerste stappen in het vak.

Sean begint opnieuw

Na een moeilijke periode terug aan het werk gaan is geen lachertje. Maar met de nodige begeleiding is Sean met volle goesting terug aan het werk.

Stefaan stopt niet met leren

Je loopbaan neemt soms vreemde wendingen maar dat is goed. Stefaan heeft een interessant parcours afgelegd en is nog niet van plan te stoppen.

Maxime verzamelt micro-degrees

Met een goeie job in marketing kan Maxime niet weerstaan aan bijleren en nieuwe horizonten verkennen. Zijn leergierigheid is aanstekelijk.

Gianni maakt z'n droom waar

Er zijn altijd drempels die leren moeilijk maken, maar Gianni wist ze te overkomen. Hij kreeg de kans op eigen tempo zijn ultieme doel te bereiken.

Lien en Saar leren ambachten

Het gevoel iets met de handen te willen doen, dreef Lien en Saar naar opleidingen om een ambacht te leren. Dat heeft hun carrière een mooie wending gegeven.

Lynn wil blijven evolueren

Als verpleegkundige heeft Lynn haar handen meer dan vol. Dat weerhoudt haar er echter niet van om heel wat extra opleidingen te volgen.

Contacteer onsContinue bundelt het aanbod levenslang leren van KU Leuven, LUCA School of Arts, hogescholen Odisee, Thomas More, UCLL en VIVES.Voor inhoudelijke en/of praktische vragen over de opleidingen op deze site kan je rechtstreeks contact opnemen met de organisator.Heb je toch nog een vraag of suggestie over de website zelf? Contacteer ons via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page