top of page

Goesting om bij te leren?

Zoek een opleiding of vorming

Leergoesting bestaat in alle vormen en maten, van een taal leren tot bijblijven met de nieuwe evoluties binnen je vakgebied. Van nieuwe invalshoeken ontdekken tot je omscholen om een nieuwe richting te geven aan je beroepsleven. Welke vorm ze ook aanneemt, WestWijs toont je waar je in de Westhoek je leergoesting kan stillen. Want bijleren kan op elk moment in je leven.
 

In onze regio zijn er tal van mogelijkheden om te gaan bijleren. Zoek je een aanbieder van een bepaalde opleiding? 

Neem een weloverwogen beslissing en zoek hier welke aanbieder van Levenslang Leren in de Westhoek jouw meest geschikte keuze is.

Al een idee welke opleiding?

Als volwassene heb je veel mogelijkheden om bij te leren. Heb je al een idee welke opleiding je wil volgen? Maar weet je nog niet waar je terecht kunt? Het opleidingskompas zet je op weg:

Geen idee waar te beginnen?

Vind je niet helemaal wat je zoekt? Heb je toch nog een vraag of suggestie? Contacteer Huis van het Leren via onderstaand formulier of via email op info@leerwinkel.be . Met hun basiswerking Leerwinkel hebben ze een volledig overzicht op het aanbod en gaan ze samen met jou op zoek naar het aanbod dat het best past bij jouw persoonlijke situatie.

bottom of page